Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Önbizalom-erősítés hölgyeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 12.

ImageJanuár 20. és 21. között ismét elindul az önbizalomerősítő tanfolyam Székesfehérváron, amelyet Égei Tímea pszichológus tart. A foglalkozásokra délelőtti és délutáni órákban is sor kerül. A 4 + 1 alkalmas „tanácsadás” segít abban, hogy a hölgyeknek több önbizalma és nagyobb önmagába vetett hite legyen, hogy mindenki vállalja fel egyediségét és ismerje fel saját értékeit, hogy legyen egy reális énképe és kellő önbecsülése, valamint, hogy a nők képesek legyen önérvényesítő módon kommunikálni és viselkedni.

Tovább...
 
Spanyolország támogatja a magyar EU-elnökséget Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. január 12.

Image"Spanyolország teljes mértékben támogatja az Európai Unió soros elnökségét e félévben betöltő Magyarországot, és álláspontja szerint a válságra és a munkanélküliségre adandó válasz az erősebb, a "több Európában" rejlik." - jelentette ki Diego López Garrido EU-ügyekben illetékes államtitkár .

Tovább...
 
Dr. Balogh Ibolyát nevezték ki a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójává Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 12.

ImageDr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kinevezte a fővárosi és megyei kormányhivatalok főigazgatóinak első körét. A kormányhivatalok szakmai vezetői a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban letették ünnepélyes esküjüket, és átvették kinevezési okmányaikat.

Tovább...
 
árták a zsilipet - befejeződött a Velencei-tó vízeresztése Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. január 11.

ImageTegnap, 12 órakor a Dinnyési-zsilip lezárásával megszüntette a vízeresztést a Velence-tóból a Vízügyi Igazgatóság, ezzel egyidejűleg lezárta a Zámolyi- és a Pátkai-tározó zsilipjét is. A Velencei-tó vízállása jelenleg 152 cm. 2010-ben a tó vízgyűjtőjén a csapadékos év eredményeként jelentős víztöbblet keletkezett, melynek levezetése már 2010 májusában megkezdődött, és a befogadó Nádor-csatorna belvízi állapotától függően megszakításokkal és változó intenzitással tartott idáig.

Tovább...
 
"Félelmetes, hogy mire képesek az emberek a pénzért..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 11.

ImageAz emberkereskedelemről lesz szó a Közéleti Kör legközelebbi programján. Az estre január 13-án, csütörtökön, 18:30-kor kerül sor a Szent István Művelődési Házban. A rendezvényre a szervezők három előadót is meghívtak: Georgiádes Szilviát, Farkas Tamást és Demény Zoltánt, akik az „A21 Kampány”-t mutatják be az érdeklődőknek, és közösen hívják fel a figyelmet e problémára, és az ezzel járó következményekre.

Tovább...
 
Megkezdődik a Zuschlag-ügy másodfokú tárgyalása Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. január 11.

ImageA Szegedi Ítélőtábla ma kezdi tárgyalni másodfokon Zuschlag János és tizenhárom társának ügyét; a perben összesen hét tárgyalási napot tűztek ki, ítéletet előreláthatólag január 20-án hirdet a táblabíróság. Az első fokon eljáró Bács-Kiskun Megyei Bíróság ítélete szerint az egykori szocialista politikus és társai részben fiktív civil szervezeteket felhasználva szabálytalanul költöttek el több mint 72 millió forint közpénzt. Az összeg egy részéből baloldali politikai ifjúsági szervezetek rendezvényeit, táborait finanszírozták, illetve a pénzt a kiskunhalasi MSZP-alapszervezet működtetésére fordították.

Tovább...
 
A vádak célja Magyarország és az EU-elnökség lejáratása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 11.

ImageKözleményben utasítja vissza a Magyar Néppárti Képviselőcsoport a magyar médiatörvénnyel szemben felhozott, alulinformáltságból fakadó, illetve politikai indíttatású, megalapozatlan vádakat. Különösképpen visszautasítja azokat a vádakat, amelyek a törvény olyan rendelkezéseit támadják, melyek más tagállam médiaszabályozásában is megtalálhatóak. A megalapozatlan és politikai indíttatású rágalmak a magyar soros elnökség lejáratásán keresztül az egész Európai Uniónak okoznak kárt. A képviselőcsoport ezért felszólítja az Európai Parlament szocialista, liberális, zöld és kommunista frakcióit , hogy a politikai hisztériakeltést fejezzék be.

Tovább...
 
HOSSZÚ TÁVÚ MEGOLDÁS SZÜLETETT A VÁSÁRHELYI ÚTI LAKÓTELEP FŰTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2011. január 10.

ImageJó hírekről számolt be Székesfehérvár polgármestere a Vásárhelyi úti lakótelep fűtésével kapcsolatban. A fűtés még csütörtök este újraindult és hosszútávon is rendeződött a helyzet: a Széphő Zrt. megvásárolja a kazánokat és az azok elhelyezésére szolgáló ingatlanokat a Stopping Hungária Kft.-től. A jövőben tehát a szolgáltató nem egy magáncég, hanem az önkormányzat közel 100 százalékos tulajdonában levő cég lesz.

Tovább...
 
Székesfehérváron is felesküdtek a tartalékos katonák Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. január 10.

ImageAkárcsak a Magyar Honvédség ötvenhét másik laktanyájában, az év elejétől Székesfehérváron is önkéntes védelmi tartalékos katonák vették át a helyőrségben található két objektum, az Alba Regia Laktanya, valamint a Nagysándor József Laktanya őrzés-védelmét.

Tovább...
 
Égi Tamás alpolgármestert választották elnöknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 10.

ImageA Megyeháza dísztermében tartotta meg ülését a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás. A 176 települési tagot számláló szervezet tanácstagjai elfogadták a 2011. évi költségvetést, és megindították azt a közbeszerzést, amely alapján újabb tíz településen valósulhat meg a felhagyott hulladéklerakók rekultivációja. Az ülés során Égi Tamást, Székesfehérvár Megyei Jogú Város alpolgármesterét választották meg elnöknek, helyettese pedig Tóth László, Dunaújváros Megyei Jogú Város alpolgármestere lett.

Tovább...
 
Január 17-től szállítják el a fenyőfákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 10.

ImageA Depónia Kft idén is elszállítja a székesfehérváriak fenyőfáit. A fenyőfákat január 10. és január 14. között lehet kihelyezni a hulladékgyűjtő edények mellé oly módon, hogy az a közlekedést ne zavarja. Az összegyűjtött fenyőfák "struktúra anyagként" és energetikai célokra kerülnek felhasználásra. A fákat január 17 és 21 között viszik el a Depónia dolgozói.

 
<< Első < Előző 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17711 - 17721 / 20496